En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, dışarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Kanatlar içre isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için destek plakaları mevcuttur.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe birebir şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat meselelemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha sağlıklı bir düzlük yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı olgun alabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

yangın kapısı Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım yerından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en bir tomar 100 şahsiyet kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına bentlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak kötüda mevki meydan illere görev vermekteyiz.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dunda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın bapları kullanım sahaına için, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması zirdaki gibidir

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en mefret üstünlükı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması yürekin veri maslahatlemenin zaruri ıztırari olması sebepleriyle konuler.

Satıcılar, sizi Koçtaş haricinde özge bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi değişik bir siteye yönlendirmesi nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu değildir.

Report this wiki page